Nieuws

Persbericht: Skyhigh TV wordt Mediawan Skyhigh

Skyhigh TV bestaat dit jaar 25 jaar en al die jaren hebben we veelbekeken en hooggewaardeerde programma’s gemaakt als Over mijn lijk, De slimste mens, Waar doen ze het van, Langs de IJssel, Gestalkt en De slechtste chauffeur van Nederland. Daar gaan we de komende jaren graag mee door, maar wel onder een nieuwe naam: op 1 april verandert Skyhigh TV haar naam in Mediawan Skyhigh.

Sinds 2019 is Skyhigh TV onderdeel van Mediawan. De afgelopen jaren is Mediawan sterk gegroeid en produceert alle soorten content in elf landen waaronder Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Nederland, Engeland, Finland en Amerika.

Onze 25e verjaardag is een mooi moment om onze naam te wijzigen en te laten zien dat wij bij Mediawan horen. Als gedreven makers herkennen wij ons in de slogan van Mediawan: ‘moving creativity’. De indrukwekkende fictie-catalogus van Mediawan creëert voor ons de mogelijkheid om ook in dit genre stappen te zetten. Met vol vertrouwen in onze eigen kracht in combinatie met die van onze collega-bedrijven, blijven wij ons inzetten om waardevolle, verbindende en boeiende content op een veilige en respectvolle manier te produceren.

Bernard van den Bosch, CEO van Mediawan Skyhigh: “In de afgelopen 25 jaar hebben we een geweldige catalogus opgebouwd van formats die we in huis ontwikkeld hebben en veel van deze titels zijn een vaste waarde in Nederland en daarbuiten. We zijn erg blij om onderdeel te zijn van Mediawan, een ambitieuze en creatieve media-onderneming en dat willen we ook in onze nieuwe naam uitstralen. Met veel plezier en vol vertrouwen kijk ik uit naar de toekomst van ons mooie bedrijf: Mediawan Skyhigh.”

Joris de ManComment